Миналогодишните торбички с луксозни изненади за всеки номиниран актьор за „Оскар“ бяха на стойност 100 хиляди долара, а вътре имаше подаръци, включващи почивка в ранчо в Северна Калифорния и масащираща маска против целулит, струваща 100 долара.

Тази година в луксозната подаръчна торба ще влезе продукт, който може да си позволи всяка средностатистическа жена, а именно прозрачно веган червило, в което има истинско цвете и златен прашец. Интересна подробност около разкрасителния продукт е, че си променя цвета в зависимост от телесната температурата.

Тази година организаторите на Оскарите са се доверили на мексиканската компания Blush & Whimsy, която произвежда червилата и е нова на пазара. Но пък мисията й да помага е повече от похвална – фирмата си партнира с организации, наемащи възрастни хора, ветерани и хора със синдрома на Даун.

Червилото дължи своята прозрачност на микс от зехтин, какаово и масло от лавандула и гроздови семки, напълно натурално е и не съдържа парабени. Същият разкрасителен продукт получиха и гостите по време на раздаването на наградите „Грами“ миналия месец.

Най-готиното на това червило не е нито цветът му, нито продуктите, които са използвани за направата, а цената. 22 долара са посилна сума за всяка средностатистическа жена, нали?

Надяваме се останалите продукти, които ще бъдат поставени в луксозната торбичка, да останат тайна, защото най-готиното качество на един подарък, е изненадата. До Оскарите остава по-малко от месец – очакваме ги с нетърпение на 4 март, когато ще имате възможност да ги гледате на живо по bTV Cinema.