Не харчете всичките си пари за коктейли край морето, защото, повярвайте ни, през август ще има много хубави beauty продукти, които си струва да имаме. 

Kenzo World

В средата на август ще можете да отворите третото си око и да се отдадете на едно различно духовно изживяване с новия аромат Kenzo World. Франсис Кюркджан е сътворил истинско вълшебство от божур, египетски жасмин,  зрели малини и амброксан (микс от амбра и мускус).

Снимка: fragrantica.com

Lgenist Genius течен колаген

Превантивната грижа за кожата е просто задължителна, ако искате по-дълго време да се радвате на нейната красота. Algenist Genius Liquid Collagen (115 долара) ще се появи на пазара в началото на август. Ускорената му микрофлудитна технология прави резултатите видими само за 10 дни. не е ли това, което всички искаме - резултати веднага! Ако не ви се чака, или пък удоволствието ви се вижда твърде скъпо, може да изберете от различните видове телешки колаген на прах, който се продава в здравните магазини. Няколко мерителни лъжици се разтварят във вода и количеството се приема сутрин и вечер. 

Wander Beauty Lipsetter - двойно червило и молив

Продуктите 2 в 1 са любими на много хора, заради тяхната компактност. Не купувате два отделни продукта, не подостряте... Колекцията е от пет части (28 долара) и съдържа всичко, от което имате нужда в цветове от светлолилаво до винено. Червилата са матови, но въпреки това хидратират устните добре, защото са обогатени с кокосово масло, масло от ший и жожоба. 

Shisheido Inkstroke - четка за очна линия
Интересен инструмент, който помага при нанасянето на гелообразни и прахови сенки. Вдъхновен от четките за калиграфия, с тази четка ще можете да направите грим тип тази лесна за примамка четка за грим котешко око доста лесно.