Ами, по същия начин. Да, обичаме модата. И именно заради това знаем, че колкото и прекрасно изкуство да е тя, понякога служи просто за да я гледаме и да и се възхищаваме. Окей, признаваме си - понякога се възмущаваме. 

Колкото и да ни е трудно да намираме разнообразие в прическите, ние най-сърдечно ви препоръчваме да се въздържите от използването на следващите прически. 

Снимка: VOGUE

Точно както при грима, ще наблегнем на Maison Margiela. Не мисля, че има нужда да ви обясняваме защо тази прическа не е особено подходяща за ежедневието. Или като цяло за вас. Въобще - за когото и да е.

Снимка: VOGUE

Продължаваме с Givenchy. Тук прическата в никакъв случай не е лоша - напротив. Но е крайно неподходяща за ежедневието. На ретро парти или на официален повод би стояла добре с определена визия, но е подходяща за лицата на много малко жени. Първо, лицето ви трябва да бъде много слабо и скулесто, както и да притежавате манекенско тяло. Важно е да имате и цялостно дребни и нежни черти на лицето. В противен случай ви препоръчваме да не рискувате.