Пенелопе Крус промени коренно визията и вече е в отбора на дамите с къси прически. Актрисата от "Горчива луна" заложи на класическия боб за пролетната си визия. За да покаже промяната си, тя сподели два кадъра в Инстаграм.  

На първия е облечена с рокля с дълбоко деколте и бяло палто, а на втория силно изпъкват устните й с ярко червено червило. 

Звездата от "Ванила скай" е лице на козметичната марка Lancome. За тях тя сподели и любимия си цитат за силата на жените, чийто автор е Вирджиния Улф. Той гласи - "Няма бариера, ключалка или болт, които можете да наложите на свободата на ума ми".  

Веднага след публикуването на поста с новата прическа феновете й реагираха. Пенелопе буквално беше обсипана с любов за новия си облик.  

  • "О, LA LA!!!" - остави ентусиазиран коментар един от последователите й, заедно с поредица от емотикони със сърчица.
  • Друг добави: "Omg omg omg!!!! Обичам тези снимки!!! Изглеждаш страхотно."
  • "Това е невероятно! Обичам тази косата" - написаоще един от последователите й.

Друга звезда също направи коренна промяна. Парис Хилтън отряза дългата си платинено руса коса, която беше нейна запазена марка. 

На 15 март Lanvin разкри, че тя е звездата в кампанията им за пролетта на 2021 година. Снимките, вдъхновени от 80-те години, показват Парис със свеж боб с бретон.

Прическата й с дължина до брадичката напомня визията на Мишел Пфайфър от филма "Scarface" (1983 г.), в който тя е с елегантно каре и подвити краища.  

Макар самата Парис не е потвърдила дали това ще бъде постоянната й визия, или е само за рекламата, реакциите на феновете й не закъсняха:

  • "Икона" - беше най-често срещаният коментар.
  • "Това е фантастично!" - написа друг от последователите й.