Всички жени харесват външния си вид повече, когато отидат на море. На почивката край брега се променяме сякаш с магическа пръчица. Свободата, насладата от слънцето, нежното докосване на ситния пясък и на хладното морето, усещането за близост с природата – всичко това ни кара да се чувстваме добре и в хармония със себе си. Как да не засияем? Ако искате да удължите това усещане и да го имате навсякъде (дори когато почивката свърши) – соленият спрей за плажна визия на got2be е точният избор. Всеки път, когато минавате покрай огледалото, ще се радвате на външен вид, напомнящ на този, който сте имали на плажа.

Соленият спрей за плажен ефект създава приятни, плавни вълни в косата.  

Важно е продуктът да се пръска от разстояние, за да може да се разпредели равномерно по косата. Ефектът е леко начупена коса, добре оформени къдрици и външен вид като на русалка, току-що излязла от водата. Косата става по-плътна и по-лесно се поддава на оформяне. Соленият спрей е с по-лека текстура от пяната за коса, мусовете и геловете. Променя косата на пипане и външен вид, но без да я отдалечава от естествения й вид.

Как да...

Формулата със сол осигурява текстура на прическата и лек, небрежен вид, като след плаж. Нанася се върху суха или влажна коса. След това просто леко я начупете с пръсти. Използвайте сешоар или оставете вятърът да свърши останалото. А най-хубавото е, че косата не се сплъстява. Кичурите няма да се превърнат в сухи клечки, а ще продължите да веете коса, също както сте го правили, докато сте тичали по бански на брега.

Вижте как да си направите атрактивна лятна прическа с плитка, висока опашка и много лято в косите.

 

Кога? Винаги е най-подходящото време

Напръскайте косата си със спрей, когато сте в офиса и тайничко слушате Chantaje на Шакира.

Използвайте сутринта, когато и последният куфар от багажа е натоварен в багажника на колата и пътешествието към морето може да започне.

Направете вълни в косата си,когато имате нужда да освежите прическата си в горещия следобед.

Пръснете от спрея преди да излезете на вечерно парти, за да сте сигурни, че романтичният летен флирт ще е успешен.

Повече за продуктите от серията got2be може да видите ТУК.