Певицата Нели Петкова представи последната си песен „Не искам“, която е и режисьорски дебют за нея. Запознахме ви с клипа миналия уикенд, но днес искаме да обърнем повече внимание на страхотната ѝ и стилна визия. Останахме запленени от разкошната и романтична плитка, която се оказа, че е направена от топ коафьора Георги Петков. Специално за Ladyzone.bg той разкри детайли около прическата.

"Аксесоарите са внимателно намотани метализирани шнурчета. С тяхна помощ оформих малките опашки, които събрах и вплетох в отпусната плитка", обясни той, като подчерта, че различните плитки са един от модерните начини жените да изразят себе си през този сезон

Снимка: instagram.com/nellypetkova

"Нели е харесала идеята от моя прическа, показвана преди време. Подбрах златисти метализирани шнурчета в нюанс подходящ за цвета на косата и изработих плитката в силует, подходящ за елегантната линия на палтото ѝ", сподели още Жоро Петков.

Прическата е за жени, които искат да са лежерно атрактивни, отбеляза коафьорът. Според типа шнурчета или панделки, които се вплитат в косата, стилът може да бъде от ежедневен до елегантен. Подходяща е за дами с дълги коси, с чупливи или къдрави коси, допълни той.

Снимка: instagram.com/nellypetkova

Още идеи за прически със стил: