Певицата Нели Петкова е готова с 11-ия сингъл в предстоящия си албум. Песента се казва „Не искам“ и е режисьорския ѝ дебют. Тя беше гост в предаването „Тази събота и неделя“, за да разкаже повече за песента и за първия си опит зад камера.

„Това е първият ми опит като режисьор“, сподели Нели. „Имах идеи, които си представях. Едни живописни картини. Исках визуализацията да надгражда емоцията, която провокира самата песен.“

Певицата е стигнала до заключението, че никой не би могъл да пресъздаде това, което си представя, по добре от самата нея. В хода на работата е открила, че да режисираш е доста голямо предизвикателство.

Клипът е заснет в парка „Врана“ с позволението на Столична община. За целта в парка е било докарано голямото пиано, на което Нели Петкова свири във видеото. Локацията е избрана от самата певица.

„Осъзнах, че има много красиви кътчета около София, за които не знаем или не ни остава време да ги открием“, каза тя.

„Не искам“ е последната песен от предстоящия албум на Нели Петкова, който вече е напълно готов и ще съдържа общо 11 нови песни.

Нели сподели и как се е променил животът ѝ през месеците на пандемията. Една от големите промени е, че мъжът ѝ, който по принцип живее в САЩ, в момента е в България, тъй като в противен случай за семейството му би било много трудно да го посещава.

„От доста време не съм пътувала“, разкри Нели. „Повече от година не съм пътувала, стоя си вкъщи. Това е голямо предизвикателство за мен и за всички артисти, защото ние сме свикнали да бъдем на сцената. Свикнали сме да пеем и да пътуваме.“