Жената носи всички сезони в себе си. Понякога е нежна и светла като пролетта, друг път - гореща и ярка като лятото. Жената есен е едновременно пастелно мека и колоритно наситена, а зимата – разпалва вътрешния си огън.  

Всяка жена сезон има своя индивидуалност, която напира да прекрачи прага на вътрешното усещане и да се разлее навън. Цветови потоци в косата, които могат да ти разкажат много за дамата, която седи срещу теб и елегантно отпива от топлото си капучино.

Цветът на косата винаги е бил онзи въпрос, при който накланяме леко глава встрани и си казваме... „Нека помисля!“. Като да искаш и сериозна връзка, и неангажиращ флирт, и мъж добър приятел. Крайности, които се сливат в едно. Точно като разнообразието от нюанси при боите за коса, които предлага PHYTOCOLOR - първата линия бои, която съчетава високи технологии и ефикасни растителни екстракти.

Може да изберете от гама с 16 цвята.

Формулата е базирана на натурални пигменти от тинктурни растения. Така червеното идва от бразилското дърво и броша, жълтото – от кореопсиса и жълтугата, а синьото – от индийското дърво.

Как да ги използвате? 

# Смесете лосиона и оцветяващия крем и разклатете добре до пълно хомогенизиране.

# Нанесете върху косата кичур по кичур.

След около 30 минути изплакнете косата обилно.

Нанесете балсама за след боядисване върху цялата коса.

# След 2 минути се изплаква обилно.


Добрата новина за жени с чувствителен скалп се нарича PHYTOCOLOR SENSITIVE - дълготрайна натурална боя за коса с нежно действие и към най-чувствителния скалп, без компромис с цветовия резултат и красотата на косата. Формулата е обогатена с успокояващи активни съставки - епалинтм, който обгръща скалпа в защитен филм, и екстракт от кората на хинап, който успокоява усещането за дискомфорт.

Мултипигментната технология включва седем натурални пигмента и комбинацията от две безценни масла - моной и жожоба.  

Накратко - ако искате да покажете повече от жената зима, защото ви е омръзнало да сте нежна пролет, тези бои са точно за вас. Цветната палитра от емоции и страст, които бушуват вътре във вас, е време да намерят своето отражение и навън.