Лятото на 2020 г. със сигурност ще е различно и автентично. Заради коронавируса би следвало да застелем хавлияна си на разстояние поне 2 метра от съседите на плажа, да продължим да мием ръцете си и да носим дезинфектант в чантата. Но въпреки това лятото запазва своето топло очарование, ще лее слънчеви лъчи и ще освежава с морски пръски.

Да вържеш косата си на опашка, докато си на плажа е най-лесно, но не ти ли се иска да си малко по-атрактивна? Та дори съседът на плажа да е малко по-далеч. Представяме ви няколко визии, които идеално подхождат за плаж.

Бандан за коса за къдрави и буйни коси

Косата може да е вързана с ластик или вдигната с фиби. Лентата се слага както обичайно, а горната част на опашката се разпилява върху нея. 

Хем плитки, хем опашка

Този вид наплитания са много подходящи за морето, защото прибират цялата коса, спестявате от ресане и въобще са доста практичен вариант. Всички плитки съберете в една опашка и погледнете света с открито лице. 

Златна звезда

Хлабава, обърната плитка - на пръв поглед нищо особено. Важни тук са аксесоарите. Може да прикрепите към ластика си мида, рапанче, копче, текстилна фигурка или друго, което да кореспондира с лятото. 

Като булка

Ако имате много дълга коса, тази прическа е точно за вас. Сле дкато наплетете по дължина, леко извадете от косата настрани, за да стане плитката по-обемна.

Опашки бомбички

Вържете косата на две опашки. След това продължете да я пристяхата с ластички до края на дължините им, като така оформите сектори с еднаква големина.