Затова се допитахме до две прекрасни дами, които са мастъри в сферите на красотата и спорта - Христиана Парова и Кина Кудева.

Вдъхновени от най-актуалните модни тенденции при прическите, двете дами, заедно с редакционния екип на Ladyzone.bg, се спряха на следните визии. 

Скролвайте надолу, за да видите всички красиви предложения за прическа, които сме подбрали за вас. 

#На плитка

Снимка: Press office

Да, това е първият ни избор. Лесен, бърз и разнообразен. Плитката не това, което беше. Тя може да се сплита по всевъзможни начини, които да видоизменят нейната визия с всяка следваща прическа. 

#А, може би, две.

Снимка: Press office

Мокрият ефект в косите е една от актуалните тенденции тези пролет и лято. От една страна той скулптира косата по неподправен начин, от друга ободряваща свежест, която е толкова привлекателна при големите горещини. 

#С лента...

Снимка: Press office

Тя е основна тенденция тази пролет. CHANEL е една от световноизвестните модни къщи, които възроди този дамски аксесоар, придавайки му елегантност и стил. 

#А, защо не и на кок?!

Снимка: Press office

Кокът, небрежен или не, може би, изглежда семпъл, но водейки се от сезонните тенденции при аксесоарите за коса, можете да го аксесоаризирате с открояващи се гребенчета и шноли. Така ще приберете и най-малките коси, така че да не ви пречат на лицето. 

#По-добре сплетена корона и кок

Снимка: Press office

Тази прическа е идеална за всеки тип йога. Тя придържа добре косата, така че да не ви пречи на лицето, докато осъществявате серията асани, а вие изглеждате все така красива и женствена. 

Нали сме съвременни кралици!