Инстаграм отдавна е място, където можете да намерите вдъхновение за всичко. Няма по-добро място от него, ако сте решили да сменяте прическата си. Приложението за споделяне на снимки е истинска съкровищница с тематични козметични профили. Това ви осигурява безброй кадри със страхотни и не толкова подходящи прически, макияжи, гримове и облекла. Предлагаме ви 10 профила в социалната мрежа, чиито фокус са прическите, за да сте подготвени с цветни, летни и нестандартни идеи, преди да посетите фризьора си.

1. Lust Haircare

Пълно е със снимки с ярки цветове и интересни прически. Марката "Lust Haircare" е специализирана в живите нюанси, така че косата ви ще е различна под всеки ъгъл и светлина. Ако сте от смелите момичета, които доскоро са обмисляли да се боядисат с цветовете на дъгата, този профил ще ви вдъхнови.

2. Leysa Hair and Makeup

Стилистката е кубинка и се казва Лейса Карило. В този профил ще откриете къдрава и смело боядисана коса, както и много други вдъхновения. А ако искате да подобрите естествените си къдрици, това е "торбата ви с идеи".

3. Hair by Kim Tran

Стилът на стилистката Ким Трън ви дава възможност да отидете при фризьора си с няколко годни, не толкова трудни и свежи идеи. В профила й можете да откриете поредица от "преди" и "след", което ще ви позволи ясно да видите  трансформацията на клиентите й.

4. Mane Interest

Профилът е събирателен от работата на няколко артиста и съдържа светли, руси, топли, розови и... всъщност всякакви цветове. Описанието му подсказва, че това е акаунт за най-новото и актуалното за красотата на косата - "Тhe new and now for hair & beauty".

5. Good Day Hairshop

В акаунта преобладават пастелните и дъбови нюанси, но най-хубавото е, че тук няма как да скучаете. Идеите за прически са примесени със снимки на птици, Риана и какво ли още не. Канадците знаят как да ви грабнат вниманието.

6. Dominick Serna

Най-хубавото на Dominick Serna е не само, че е професионалист, а че добавя и кратки видеа в профила си. Повярвайте, така е много по-лесно да обясните на фризьора си какво точно искате.

7. Julie Holbrook

Дръзките прически са в кръвта на стилистката Джули Холбрук, така че ако вие сте от смелите дами – не се колебайте да се разровите в профила. Тя е известна с пристрастеността си към късата и розовееща коса, затова ще има изобилие от розови нюанси и щури, но повече къси прически.

8. Curly Naturals

Този профил е пълен с къдрокоски – и то какви! "Curly Naturals" събира множество прически, които са част от поддръжката на линията за коса "Breahni", но визиите наистина са отличителни. Ако се чудите какво "къдраво" точно  искате, направо потърсете отговора там.

9. Hair by Miss Kellyo

Профилът ще ви транспортира в страната на чудесата и мечтите – всичко е толкова цветно и дъгите са навсякъде. Ако искате да придадете малко магически образ на косата си, попаднали сте на правилното място.

10. B E C S M K

Бекс не е стилист, но определя себе си като "приключенецът на прическите". Тя обожава да овековечава в снимки своята къса, руса коса и всеки път виждаме нещо ново – независимо нюанс или прическа.