Според китайското изкуство за определяне на характера на човек по чертите на лицето, всяка една черта разкрива определена тайна за личността.

#Очите са прозорец към душата на една жена. Откровени, вие сте от тези хора, които не крият чувствата си и умеят да общуват открито с хората. Следователно бързо печелите доверието на другите. 

#Носът е любимата част от лицето на големите интелектуалци и лидери. Замислете се, жени като Клеопатра са предпочитали точно тази черта от лицето си и точно те са едно от най-влиятелните и силни жени в историята. 

#Устните са вашето оръжие за съблазън и не само. Ако сте от тези, които харесват точно тази част от лицето си, знайте, че в очите на другите, вие сте изключително привлекателна натура. За вас животът не би бил същия ако не се доверявате на интуицията си и ако не следвате мечтите си. Едно от които, може би е, да станете майка. Да, формата на устните е определена от нивото на естроген в организма, който е пряко свързан с плодовитостта на една жена. 

#Скулите ли си харесвате най-много? Дами, вие сте от тези, които обичат да се наслаждават на живота и да отделят време за себе си. Нямате търпение да свърши работния ден, за да се отдадете на любимите си занимания - сама, с близки и/или с приятели. 

Тези от нас, които си харесват #челото са изключително културни души, които залагат на интелекта при всички обстоятелства. Другите, чиято #брадичка им се струва най-красива са материални натури, които се вълнуват основно от пари и финансови печалби.