Всяка себеуважаваща дама трябва да осъзнава какво може да си позволява и какво не. Колкото и да няма правила в сферата на модата и красотата, колкото и тези две понятия да се свеждат до личните вкусове и предпочитания, добре е да не изпадаме в крайности и да правим рационални избори.

#20 – На тази възраст животът върви на бързи обороти. “Няма време” да прекарваме стоим безкрайно в beauty салона заради час при маникюристката. Затова залагаме на естествените цветове, които не само отиват на всичко, но и са издръжливи. Все пак, част от ежедневието ни, на тази възраст, минава в писане на sms-си, работа на компютър и още много други дейности.

Снимка: Press office

#30 - На тридесет всичко сякаш е по-различно. На тази възраст желанието ни да се открояваме от останалите и да изтъкнем своя стил е по-силно от всякога. Затова залагаме на стилни цветове, чиито нюанси са по-забележими, но все така естествени – като например гамата Terracotta, известна със своите кафяви и нежно златисти цветове.

Снимка: Press office

#40 – Гранд дамите на тази възраст могат да залагат на по-ярките и изразителни цветове от червената цветова гама. На 40 сме вече преуспeли жени и не се страхуваме да го показваме.

Снимка: Press office

#50+ - На тази възраст колелото се завърта и се връщаме към по-естествените, но същеверемнно разработени визии – като например класическия френски маникюр.

Снимка: Press office