Холивудската звезда Дженифър Анистън е популярна поради редица причини – добра актьорска игра, подържано и стегнато тяло, завиден чар и стил на обличане. Но нека да си признаем, косата на Дженифър винаги е перфектна. Леко небрежна, без сложни и засукани прически , тя винаги изглежда възхитително.

Внимание! Провеждаме операция „Ножици“ >>

Това, което имаме предвид, е, че от както си спомняме Дженифър тя никога не е била с лоша подстрижка. Дори когато играеше Рейчъл в „Приятели” беше сладка. В един момент през 90-те всеки искаше да има прическа като нейната.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В интервю Анистън споделя тайната на перфектната си коса: „Обикновено завъртам косата пред лицето с пръстите си, след това я оформям с четка”. Звездата избягва използването на сешоар и оставя косата си да изсъхне сама.

Да. Само това е – без часове прекарване във фризьорския салон, без специална козметика и стилисти.

Прическа според формата на лицето >>
 

Вярвате ли, че постига съвършенството си само по този начин? Тук идва и въпросът защо и ние не можем да постигнем подобен вид по този начин. Често без помощта на сешоар и стилизиращи продукти косата отказва да застане подредена и във вид подходящ за останалия свят.

Все пак да бъдеш Дженифър не е толкова лесно.