Легендарната модна къща Pierre Cardin вдъхновява и предефинира нашето възприятие за стил повече от 6 десетилетия. Марката обединява елегантност, свобода и съзидателна сила. Сега същността на света е уловена в дуо от уникални и запомнящи се аромати: pierre cardin Style За жени и За мъже.

При това дуо от аромати, Style е повече от дума: това е есенцията на силната личност, нейните емоции, надежда, спомени и визия. И израза на нейните чисти усещания за трайна красота и върховна съзидателна способност. Style, като никой друг.

За Жени
Модерен флорален и плодов, Style For Women смесва изисканост и чувственост, за да създаде хипнотичен аромат, който е изкушаващо женствен.

Флорален и плодов аромат
Върхови нотки:Крушов нектар, Зряла слива, Узу
Сърце на аромата:Българска роза, Японски орлови нокти, Бяла орхидея
Базови нотки:Кедрово дърво, Сандалово дърво, Тамян

Линия:Eau de Parfum 50 ml – 54,50 лв.

 

За Мъже
Style For Men е въплъщението на решителния съвременен стил, модернизиращ кодовете на класическата елегантност с неустоима дързост. Дълбоко мъжествен, този завладяващ аромат, притежава естествена, изискана чувственост. Той владее ценната същност на съблазняването.

Ориенталски, дървесен аромат
Върхови нотки:Зелена мандарина, Ябълка Granny Smith, Лавандула
Сърце на аромата:Жасмин, Мушкато
Базови нотки:Лабданум, Сандаловодърво, Амбра, Зърна от тонка

Линия:Eau de toilette 50ml – 54,50 лв.
DNS 75 ml – 21,60 лв.
Deo Spray 200 ml – 15,40 лв.

Уникален дизайн
Оригиналната елегантност на ароматите Style е съчетана с забележителната красота на опаковките им. Вдъхновени от уникалните геометрични форми, на най-популярните творения на Pierre Cardin, изящните линии на флаконите и кутиите са изключително примамливи.