Искаш дълготраен маникюр, който изглежда професионално, като с гел покритие направено в салон, но без разправията? Имаш го! Искаш огромна палитра от най-модерните цветове лакове за нокти? Имаш я!

Дръзки нюанси от Кейт Мос
Търсиш страхотен цвят, с който да поведеш тенденциите? Ще се заплениш от седемте нови дръзки нюанса, създадени от Кейт Мос. Вдъхновени от страстта й към музиката и към Лондонската музикална сцена, този смел спектър от фънки цветове за нокти би могъл да бъде дело само на самата Кейт. Тя е покрила всички възможности – от класика, до жизнен рок и нежен соул. Каквото и да е настроението ти, има цвят за него!„Много ми харесва, че новата колекция лакове за нокти от Rimmel дава толкова дълготраен и лъскав финиш, без да трябва да се ходи в козметичен салон. С макси четчицата нанасянето е толкова лесно, страхотно е, че мога да създам толкова професионално изглеждащ маникюр сама у дома”, казва самата Кейт Мос.

Професионално покритие като в салон за красота
Lycra®1 формулата на Salon Pro е по-добра от всякога и комбинира в едно всички предимства на професионалния маникюр в 5 стъпки. Получаваш основа, горен слой и гел цвят само с едно лесно нанасяне!

Как? Лакът за нокти Salon Pro With Lycra®1 е обогатен с микроскопични частици Цветен Скулптиращ Гел за невероятно плътен и лъскав вид. Формулата, съдържаща ултра-гъвкава Lycra, осигурява перфектно оформени, изключително блестящи, устойчиви на избледняване и на удар цветни нокти, давайки ви професионално изглеждащ маникюр, който издържа до 10 дни. Освен това, създаването на маникюр като от салон за красота на практика се получава никакво без усилие благодарение на интелигентната двойна четчица на Salon Pro, която осигурява супер бързо и безпогрешно нанасяне.

Препоръчителна цена: 6.89 лв. / В момента е на промоция -20%