Почивка на морския бряг е онова време, заради което работим почти цяла година и чакаме поне от февруари. Рефрешваме визията на гардероба със секси бански и елегантни слънчеви очила, добавяме лек парфюм и златист бронзант към продуктите на тоалетката си, епилираме се и слагаме малко медено или златисто русо в косата си. Не спирайте до тук! Ние знаем, че по-лесно и приятно разкрасяване от шоколадовия тен няма, но знаем и 3 хитрости, с които да станете още по-красиви, докато морето шепти в ухото ви. 


1. Меки лакти и пети с шепа пясък

Докато се разхлаждаш във водата, може да се погрижиш за участъците по тялото си с по-груба кожа – петите и лактите. Вземи шепа мокър пясък от дъното и внимателно натъркай кожата там. Изплакни с морска вода. Мокрите песъчинки премахват мъртвите клетки.

2. Ексфолирани, гладки крака

Докато лежиш на пясъка, масажирай прасците си с фин сух пясък. Това ще ексфолира кожата и ще намали вероятността за враснали косъмчета.

3. Стегнати бедра с морска вода
Не само сутрешният джогинг на плажа и плуването могат да стегнат мускулите на краката ти. Влез във водата на дълбочина до кръста. Опитай се да потичаш успоредно на брега. Съпротивлението на водата укрепва мускулите както на бедрата, така и на прасците. Ако не ти се тича, може да правиш упражнения на място. Повдигни крака настрани до височина, на която се чувстваш комфортно, след което свали и прилепи до другия. Повтори с всеки крак по 15 пъти.

Не забравяй да провериш как можеш да станеш По-красива, докато правиш коктейли.

 

Следва: По-красива, докато се разхождаш в планината.