Тези от нас, които ги имат по рождение може и да се оплакват от наличието им, но луничките се превръщат в нов елемент на съблазън. 

Всички останали, които си мечтаят за нежни ефелиди (научен термин) по лицето, могат да си поемат дъх и да забравят за безкрайните и безрезултатни слънчеви бани, с които не постигат нищо освен слънчасване. Забравете и за козметичните моливи и други продукти, с които да рисувате по кожата. 

Как? Благодарение на фантазията и изобретателността на младата Реми Брикстън, тези от нас, които нямат лунички ще могат да придадат допълнителен чар на своето изражение. 

Принципът? На принципа на ваденките, Реми е измислила метод за нанасяне на изключително реалистични лунички по лицето без появата на нежелани алергии и/или дерматологични реакции. 

След нанасянето им, можем да се радваме на очарователна и кокетна визия в продължение на един месец. Държим да отбележим, че сапунът и водата не свалят временните пигментни петънца. 

Да, всичко това звучи прекрасно, но... да има условие. Ще трябва да бъдем търпеливи по появата на този революционен beauty продукт, който ще бъде пуснат на международния пазар в началото на 2016 година, след като проектът събере необходимите финансови средства за своята реализация.

freckyourself.com е сайтът където можете да подкрепите красивата идея на талантливата Реми Брикстън.