Колкото и да не ни се иска, лятото да си тръгва –факт. Есента обаче ще дойде с целия си колорит и ще ни покаже новите тенденции в грима и модата. Подгответе се за бляскавата цветова гама.

При грима за есенния сезон ще се акцентира върху силните като цвят очи и кукленското лице. Златният сезон ще ни донесе и златни цветове. Затова лицето трябва да изглежда максимално добре. Ще го постигнете като използвате добри основи за грим.

Златния цвят ще бъде актуален както при грима, така и при дрехите. Графитено златното ще бъде особено актуално при сенките. Този страхотен цвят отива изключително много на жените със светли очи.

Опушеният грим няма да изостане и през новия сезон - било то в класическо сиво-черно, кафяво, синьо и др. Ще е много подходящ за вечерни изяви и официални събития. Начинът на гримиране, по който ще виждате моделите на подюмите, ще бъде тип котешки очи.

грим

За дамите, които следят и спазват модните тенденции, препоръчвам палитра сенки от златно, кафяво (също много актуално), прасковено, охра, лавандула, графитено, сиво, оранжево

грим

Освен сенките, и за ружа ще са характерни меките есенни цветове.

За смелите дами - устни в червено, за останалите - натурални кафяви червила, както и гланцове с блясък.

Статията е подготвена за LadyZone.bg от гримьорката Симона Недева от "Студио - грим".