Ако кожата ви е чувствителна и нетолерантна към каквито и да е козметични продукти, то сигурно ще ви подейства успокояващо фактът, не сте единствени, защото цели 62% от жените твърдят същото. Какво обаче представлява нетолерантната кожа - страда от почти постоянна реактивност, реагира остро дори и на най-слабите стимули и „повече не може да понася нищо“.

Тази обострена чувствителност се дължи на два основни фактора:
● Отслабване на защитната функция на кожата, което води до дехидратация и позволява на потенциалните дразнители да проникнат в кожата.
●  Прекомерна раздразнимост на нервните влакна на кожата, която създава усещане за дискомфорт.


Какво представлява новият продукт SensibioTolerance+ на Bioderma и защо всички със свръхчувствителна кожа ще се влюбят в него:


Защо това е ново?
Биологична иновация: действие преди неврогенното възпаление, за да повлияе на появата на нетолерантност на кожата и да не позволи проявленията й.

За кого?
За хора с нетолерантна или алергична кожа

Как действа?
Изключителният биологичен комплекс Neurocontrol®, съставен от тетрапептиди и комбинация от успокояващи активни съставки, намалява прекомерната раздразнимост на нервните влакна на кожата и регулира биологичните механизми, предизвикващи нетолерантност.

Обогатен с натриева сол на ПКК (Пиролидон карбоксилна киселина)Sensibio Tolerance+ укрепва защитната функция на кожата и осигурява оптимална хидратация.