След като вече ви показах как да съчетаете грима с цвета на очите, днес ще споделя с вас как да го съобразите с тоалета.

Често за бала момичетата свързват грима с тоалета си, но не винаги комбинацията е уместна. В такива случаи е добре да се консултирате с професионалист. Особено що се касае до цветовете в грима.

Примерът, който ще дам е ако балната рокля бъде в дръзкия червен цвят. Тогава най- вероятно бихте се зачудили дали да си сложите червен грим. Ето един вариант, който не включва червени сенки, но ще се впише чудесно в картинката.

Без да използваме никакви червени цветове направихме гримът да се допълва идеално с роклята.

От първата снимка се вижда, че съм нанесла бледорозов цвят в комбинация с черни сенки, като съм ги преляла, а черният цвят в края на клепачите е разнесен нагоре и настрани с кръгли движения на четката, което се вижда от снимка номер 2.

Тъй като момичето е с бяла кожа, бледорозовият нюанс перфектно се съчетава с нейното лице и не е ангажиращ към тоалета. Черният цвят пък е класически и отива на всеки.

Очите са подчертани отдолу с черни сенки, за да бъде погледът изразителен, след което съм нанесла спирала за обем на миглите.

Ружът е в кафявата гама, като леко са подчертани скулите. Помнете - в никакъв случай на червен тоалет не нанасяйте розов руж.

Накрая макиажът е завършен с неутрален гланц за устни с кафяв оттенък.

С този грим показахме как една крещяща визия може да се допълни с красив грим.

Материалът е подготвен от "Студио Грим".