Защо например не започнете с външния си вид? Не е нужно да е нещо фрапантно, но пък малко освежаване никога не е излишно. А и всички знаем как промените във външния вид се отразяват на усещането ни за самите нас и е много възможно резултатите са изненадващо положителни. Ето няколко много лесни за изпълнение идеи, с които да започнете февруари "на чисто":

Нов цвят на косата

Това е един от най-пробваните и тествани начини да изглеждате различно. Ако не ви се ще да губите време и да инвестирате пари за професионална намеса, можете спокойно да потъмните с няколко тона цвета си у дома. Или пък да добавите по-различен нюанс на косата си.

Пробвайте с нов цвят гланц или червило за устни

Това наистина може да ви накара да изглеждате различно от обикновено. Ако например винаги сте ползвали червено червило, защо не опитате розово? Ако обикновено сте само с балсам за устни, може би сега е моментът да вкарате малко цвят? Обратното също важи - ако сте свикнали да ползвате смели цветове, защо не опитате с нещо по-меко и незабележимо? Най-хубавото на този съвет е, че ако не можете да се възприемете "променени", можете веднага да се избършете и да пробвате с нещо друго.

Разиграйте аксесоарите си

Да смените изцяло гардероба си е доста скъпо удоволствие, затова - защо не пробвате да внесете промяна в облеклото си, като заложите на аксесоарите? По магазините има огромно разнообразие от дрънкулки, при това - често не са особено скъпи. Ще се изненадате колко различно ще изглеждате с някое смело колие, гривни или обеци, които грабват окото.

Преместете пътя на косата си

Това е супер лесен начин да вкарате нещо различно в начина, по който изглеждате. Освен това се забелязва веднага. Ако обикновено разделяте косата си на една страна, пробвайте да я носите с път по средата. Може да ви отнеме известно време, докато свикнете (и косата ви също), но пък ключът към добрите резултати е в търпението.

Пробвайте нова форма или декорация за нокти

Зарежете начина, по който сте свикнали да виждате ноктите си. Вече има толкова много варианти, че може да ви е трудно да изберете на кой да се спрете. Няма граници - от фини рисунки, та до смели цветове, каквито обикновено ви се струват прекалени или обратно - опитайте с нещо по-нежно, което по принцип не може да бъде видяно на вашите нокти.

Купете си нови обувки

Обувките наистина играят огромна роля за начина, по който изглеждаме - те могат да направят от всеки аутфит хит или да го съсипят. Без значение от предпочитанията ви, не се притеснявайте да експериментирате. Ако например сте свикнали с равни обувки, защо не се сдобиете с такива на ток - не е нужно да е супер висок, а е важен и самият модел. Но със сигурност ще ви повдигнат лекичко над обичайното и ще гледате света малко по-отвисоко.

Оформете веждите си

Отидете на козметик, който ще направи най-доброто за/с веджите ви. Те са наистина важни за това как изглеждате - вярвате или не. Добре оформените вежди ще подчертаят очите и чертите на лицето ви по начин, за който не сте подозирали.


Е, кой е готов за малко промяна?