Чувствате ли, че когато си почивате на ново място, можете да чуете мислите си, да си поемете въздух и да мечтаете, да се вдъхновявате. Понякога се случва ти самият да предадеш мислите и вдъхновението си на всички останали – това е причината да харесваме известните личности. Те ни действат като двигател за позитивизъм, като глътка свежест сред морето от работа, ангажименти и непрестанно тичане от една задача към друга.

Защо сме толкова многословни и кой ни вдъхнови нас ли? Моделът Диляна Попова почива на Малдивите – място, което само по себе си може да подейства моментално ободряващо. Далеч сме от мисълта да се поставяме на нейно място, защото сякаш изживяхме почивката й отблизо, а всяка снимка в социалните мрежи, която Диляна публикува, си имаше мисъл, вдъхновение или кауза.

Освен че показа перфектна форма по бански, 37-годишният модел и майка не пропусна да сподели положителни мисли – от тези, които ти държат влага дълго време, след като си ги прочел.

Насладете се с очите и сърцето:

 „Ти ще кажеш, че съм мечтателка, но аз не съм единствената...“

“И един ден тя просто откри, че е силна и в нея гори огън.. Тя откри ,че дори не би могла да спре сама себе си. Защото страстта й гореше по- силно от страховете й.” 

"•73% от замърсяването на плажовете в света е от пластмаса. •Използването на пластмаса вече е забранено в някои места по света •90% от пластмасата, която замърсява океана идва от само 10 големи реки
•Замърсяването с пластмаса убива над 1.1 милион морски птици и животни на година •През последните 50 години замърсяването с пластмаса се е удвоило 
Ние сме последното поколение, което може да направи нещо..."

"Тишината, в която чувам мислите си."

 “За какво са ти криле, ако нямаш кураж да полетиш?“

"Тя е спокойствие в свят на хаос."

"Милион нюанса на ...зелено"