Синеокият разбивач на сърца от „Революция Z – Секс, лъжи и музика” Иван Тишев беше изловен в компанията на красива дама, която той целуваше. Запознати, присъствали на събитието, потвърждават, че това е гаджето на Иван, което той показва за първи път. За нея знаем само, че е чаровна, има вкус за облеклото и обича да танцува с половинката си.

Във фейсбук профила си той беше пуснал снимки от въпросната вечер, на една, от които двамата танцуват.

Заедно с двойката беше и колегата на Тишев от сериала Иван Иванов, както и актьорите от най-нашумелия български сериал „Фамилията” – Деси Бакърджиева, Иво Аръков и Антоний Аргиров.Всички те отбелязаха 8-годишнината на клуб Bedroom, където не веднъж са снимали ключови сцени.

С ново гадже се появи и актрисата от "Стъклен дом" Луиза Григорова, което тя също показа за първи път. За него се знае единствено, че е млад предприемач на име Марин.На купона се появиха и още куп родни знаменитости като фолк певицата Есил Дюран, екс вокала на Д2 – Дичо, Галя от балет „Сатен”, естрадната изпълнителка Кристина Димитрова и световноизвестния български музикант Веселин Панталеев-Ешкенази.

Вижте ги в галерията ни>>>