Някой да прави секс по грешния начин – звучи нелепо, но историята е съвсем истинска!

Китайска двойка, която от години се опитва да има бебе, била смаяна да разбере, че през цялото време е правила секс по неправилен начин."Четири години брак и нито съпругът, нито съпругата знаеха как се забременява", казва акушер-гинекологът Лиу Хонгмей пред вестник Guiyang Daily News за неуспешните им опити за зачеване. Той е специалистът, който прегледал съпрузите от провинция Гуейджоу, заявявайки: „ Двойките, на които им липсват толкова познания от обща култура, са голяма рядкост.“

Снимка: iStock


Оказва се, че мъжът и жената са млади - на 26 и 24 години. Те са потърсила лекарска помощ, след като тя не е успяла да забременее, въпреки че семейството е правило курбан четири години подред.

"Двойката беше много млада - мъжът на 26 години, а жената на 24", обяснява Лиу. "Те бяха много здрави, но въпреки че бяха женени от четири години, не можеха да заченат. Семейството им ги притискаше и това създаваше допълнителен стрес за тях.“

Акушер-гинекологът се досеща, че нещо не е наред, след като жената заявява, че половият акт е "необичайно болезнен", но тя го преживява с надеждата да забременее.

 

Смятайки, че има някакво заболяване, Лиу направил няколко теста, но те разкрили нещо много по-шокиращо: жената е била "девствена".

Снимка: iStockДокторът проверил ануса на жената, след което открил, че неспособността да зачене се дължи на факта, че съпрузите по погрешка са правили анален секс в продължение на четири години.


За да поправи сексуалната им неграмотност, добрият лекар дал на двойката по един наръчник за сексуално образование, както и насоки за това как правилно да се справят в леглото.

Снимка: iStockУсилията на всички се отблагодарили няколко месеца по-късно, когато жената забременяла и двойката уведомила вече пенсионирания лекар. В знак на благодарност съпрузите изпратили в болницата жива кокошка и 100 яйца – подобно на кокошката, те най-накрая разбрали как да имат добра „носачка“.

Кога и как да започнем да говорим с децата за секс - вижте във видеото: