Mood for food Street Fest – фестивалът за храна и преживявания от street културата вярва, че храната е в центъра на всичко и че има способността да събира хората. Този уикенд (21-22.09.2019; на Малката главна в Пловдив (ул. „Райко Даскалов“)) в Пловдив, ключова роля в това ще имат нашите любимци от Men in the Kitchen, които за пореден път ще те накарат да се влюбиш не само в храната, но и в готвенето.

И както казват те самите - кулинарното преживяване не е нужно да е само за тялото, то може да бъде и за душата. Затова са подготвили специална рецепта, която ще изпълнят на живо за публиката на феста. Ще имаш уникалната възможност да си част от действието и да усетиш енергията, която носят със себе си.

В гостуването си в "Преди обед" тримата от Men in The Kitchen показаха как класическото ястие гювеч може да бъде презентирано по елегантен, гурме начин. 

Вижте във видеото какви са стъпките в приготвянето на това ястие.

И ако се притесняваш, че от апетитното представление на Men in the Kitchen на Mood for food Street Fest ще огладнееш, нека ти кажем, че няма опасност. Ще можеш да хапнеш всичко от вкусни италиански сладоледи, през сочно дърпано месо и дори здравословна безглутенова гранола, че чак до истински течен шоколад.

В петък слухът ви ще зарадват Rudi, Duli, Muden I KukuSheff, а в събота на сцената на феста ще се появят "Ъпсурт". 

Mood for food Street Fest е част от официалната програма на Пловдив Европейска столица на културата 2019.