Турнето на Мария Илиева "Любов" продължава тази вечер с концерт в Бургас.

Марин Русинов, участник от отбора на Мария Илиева в "Гласът на България", ще е сред подгряващите изпълнители на концерта на поп дивата в морския град. Във вторник, 31.10., сцената на Държавна опера ще бъде домакин на деветия концерт от турнето "Любов".

Снимка: Олег Котов

Мария Илиева неведнъж е подавала ръка на младите изпълнители и на всеки концерт апелира публиката да подкрепя участниците в "Гласът на България". Габриела Колева - GABO от осми сезон на предаването е подгряващ изпълнител на турнето, а беквокали са трио Trinity, които предизвикаха фурор с участието си през 2018 г.

Снимка: Олег Котов

На концерта в Благоевград Мария Илиева спонтанно покани Константина Димитрова - едно от остриетата в отбора ѝ, да изпълни "Остани тази нощ", което изправи публиката на крака.

Снимка: Олег Котов"Марин е много специален изпълнител и за мен е ценно, че избра да продължи именно в моя отбор", сподели Мария. „GABO и Trinity вече представят авторската си музика по време на турнето, пожелавам му скоро и той да има такава!"

Снимка: Олег Котов

Концертът в Бургас е деветият от турнето "Любов" на Мария Илиева. Концертите в препълнените зали в Сливен, Ямбол, Сандански, Пловдив, Благоевград, Видин, Монтана и Враца преминаха повече от успешно и поднесоха на публиката качествена музика и ЛЮБОВ в огромни дози.

Музикантите на сцената с Мария са някои от емблематичните имена на българската музикална сцена - Георги Янев – китара, Васил Вутев – барабани, Мартин Денев – клавишни, Мартин Ташев – тромпет, Владислав Мичев – тромбон и синтезатор, Емилио Мархолев – бас, трио Тринити – вокали.

Снимка: Олег Котов

Певицата ще обиколи общо 13 български града преди грандиозния финал в София на 6 декември.

Вижте повече в тези видеа, дело на Иван Бъчваров.