.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Най-добрите снимки от фотоконкурса Siena International Photo Awards 2018

Евгений Милов | преди 35 седмици
Фотограф на годината "SIPAContest Photo of the Year": K M Asad - BATTLE VICTIM, Укхия (Бангладеш)
Вижте кой стана Фотограф на годината и изумителните победители в отделните категории

Ясни са победителите в годишния фотоконкурс Siena International Photo Awards. За четвърта година фотографските награди отличават невероятни кадри от цял свят - от царството на дивата природа, през сърдечни човешки истории, до величествени архитектурни постижения. 

Тази година в конкурса са участвали повече от 48 000 фотографи (любители и професионалисти) от 156 страни.

Голямата награда за Фотограф на годината спечели K M Asad за поразителния документален портрет "Battle Victim". Емоционалната снимка е сериозно напомняне за бежанската криза по света - фотографът улавя сълзите на Рохинго, след като невръстното момиченце и семейството й влизат в бежански лагер в Бангладеш, където бягат от Мианмар. 

Галерията представя най-добрите снимки в отделните категории на фотоконкурса за 2018 г., вижте всички победители в сайта на Siena International Photo Awards.

Изумителните победители във фотоконкурса Siena International Photo Awards 2017Кадрите представят вълнуващ портрет на планетата Земя

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите