.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Черна четка за зъби с въглен

Васил Богданов | преди 3 години
Снимка: LadyZone
Да, вече има и такива

Свикнали сме всичко около зъбите да бъде бяло и искрящо. Затова е малко странно да видиш четка за зъби, която е черна. При това не само дръжката, а и самите косми. Причината за черния цвят е въгленът, който според надписа на опаковката премахва по-добре бактериите.

В магазина на известна верига за козметика и перилни препарати видях две такива четки. Едната струва 3,80 лв. (Medium), а другата 5,40 (Soft). Купих си по-евтината и току-що си измих зъбите в офиса. Разбира се, от едно миене не мога да преценя дали четката с въглен е по-добра от останалите – за това е нужно време. Ако трябва да опиша някакво усещане, това е, че космите са по-тънки и остри, отколкото на другите четки.

Във всички случаи това е интересен продукт, който най-малкото провокира зрението ни с нетрадиционния за сегмента черен цвят.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите