Световната премиера на дългоочакваната хитова продукция "Нито звук 2" се състоя на 8 март в Ню Йорк, като специалното събитие по повод втората част на един от най-емблематичните модерни трилъри събра на едно място фенове и специални гости, които нямаха търпение да посрещнат големите звезди от филма.

Снимка: Форум Филм България

По червения килим на гала премиерата мина невероятната Емили Блънт, чиято роля на Евелин Абът остава една от най-отличителните в кариерата ѝ до момента. Заедно с нея бе и съпругът ѝ Джон Кразински, който като актьор, режисьор, сценарист и продуцент на "Нито звук 2", е водещата фигура в реализирането на продукцията.

 

 

Сред останалите звезди от актьорския състав, които уважиха вечерта, бяха, които присъстваха на събитието бяха Килиън Мърфи, Джимон Унсу, Милисент Симъндс, които имат ключови роли във втората част на филма, както и продуцентите Андрю Форм, Брад Фулър и Майкъл Бей.

Снимка: Форум Филм България

Събитието се превърна в достойно и бляскаво отбелязване на успешната продукция, която дава заявка за едно наистина зрелищно продължение на разтърсващата история. Борбата за оцеляване в "Нито звук 2" продължава, но действието се развива отвъд пясъчната пътека, където сигурността на убежището отсъства напълно. Зловещите създания, които ловуват по най-малкия звук, вече не са единствената заплаха.

Снимка: Форум Филм България

 

Евелин Абът носи отговорността да напише сама историята на бъдещето си и да защити всички с нея, останали живи. Какво ще се случи и защо тишината вече няма да е достатъчна, ще разберем съвсем скоро.

Снимка: Форум Филм България

Запазете спокойствие. И тишина. "Нито звук 2" идва в кината и IMAX на 20 март.