Скъпи дами, благодарим ви за активното участие в играта на LadyZone.bg „Повече от чанта”! През последните 4 седмици вие изпращахте снимки на любимите си аксесоари, които участваха в надпреварата за луксозните подаръци, предоставени от Furla. Както във всяко състезание, и тук възникнаха полемики, но важното е, че 4 щастливи дами се сдобиха с мечтаните си чанти и ще имат възможността да им се радват всеки ден.

Името на последната късметлийка беше съобщено в „Денят е прекрасен” днес, 17 декември 2010 г. В навечерието на коледните празници Ралица Георгиева Дакова от София грабна четвъртата чанта, а в ролята на добрия вестоносец за нея влезе водещата на предаването „Отпечатъци” Мира Баджева. Тя е и автор на едни от любимите ви текстове, които се публикуват в нейния личен блог в LadyZone.bg.

За всички, които нямаха щастието да спечелят една от големите награди, все още има шанс – както ви съобщихме миналата седмица, за вас сме подготвили допълнителни изненади. В понеделник в LadyZone.bg ще бъдат публикувани имената на изтеглените на лотариен принцип късметлийки, които ще получат луксозните аксесоари Furla. Сигурни сме, че те ще бъдат чудесен подарък, с който предстоящите празници ще станат още по-вълнуващи и забавни!