Георги Петров напусна "Фермата" 9, след като 6 души от неговия отбор Канатица гласуваха той да се прибере вкъщи. Лилия получи само един глас, а Иванка – два.

Снимка: bTV Media Group

„Това беше най-гадният избор, честно“ – коментира Иванка след гласуването.

Снимка: bTV Media Group

„Жоро, как ти се сториха констатациите на другите, че си загубил живеца си“ – попита водещият Андрей на раздяла.

Снимка: bTV Media Group

„Не че съм загубил живеца си, но така явно са решили другите“ – коментира 48-годишният бургазлия.

Снимка: bTV Media Group

„На кастингите ти беше човекът с най-много енергия, а тук нещо се пречупи в теб“ – добави водещият Иван.

Снимка: bTV Media Group

„Мъчно ми е за семейството, никога не съм се разделял с тях. Съжалявам, че не можах да продължа напред“ – сподели през сълзи Жоро, който дълги години е работил в Испания и мнозина го наричат Хорхе.

Кой е Георги Петров?

Георги Петров е на 48 години, от Бургас, но дълги години е живял в Испания. Оператор на пристанище. Женен, с две деца.

Има високо самочувствие. Обича хем да забавлява останалите, хем да ги ръководи. „Няма човек, който да не ме харесва. Оставям отпечатък у всеки. Така съм създаден - да докосвам хората. Обичам компаниите и съм тяхната душа“, твърди Георги.

Гордее се, че е постигнал голямата си цел – да си намери прекрасна съпруга и да създаде семейство. Присъствал е на ражданията и на двете си деца, които проплакали за пръв път в Испания. В Марбея и Мадрид семейството живяло 25 години. Георги последно работел като охрана в дискотеки и бил бодигард на знаменитости. Със съпругата му се прибрали в България по време на ковид пандемията. Децата му обаче предпочели да останат в Испания и това е най-голямата му болка.