В снощния епизод на "Фермата" 9 от „Канатица“ посочиха срещу кого ще излязат на голямата арена в понеделник. Те се спряха на студентката по право Линда Бонева и на сервитьора Андрей Стефанов, а при избора на Ния Иван уточни „Избрахме я, защото според Лили тя е нейният калибър“.

„И двете сте силни физически и има едно приятно количество женска проклетия“ – коментира водещият Андрей.

Снимка: bTV Media Group

„Ние му казваме спортна злоба“ – уточни Лили, но продуцентът добави „При жените е малко по-различно, спортна злоба е при мъжете, при жените си е откровена проклетия“.

Малко по-късно при обсъждането на битките Жоро заяви „Лили е по силовите битки, тя е готова и срещу Андрей да изезе“.

Снимка: bTV Media Group

И така – в понеделник учителката Теодора Тръндева, собственичката на автокъща Лилия Ел Абани и собственикът на брандинг студио Иван Масларов от „Канатица“ ще се изправят на арената срещу Ния Селиктар, Линда Бонева и Андрей Стефанов от „Елбетица“.

Едно от най-тежките изпитания в историята на предаването – копаенето на пясъчен тунел, ще противопостави именно Ния и Лилия, които ще се борят за три точки.

Снимка: bTV Media Group

В „Канатица“ снощи напрежението се увеличи. Те загубиха битката за оставане в „рая“, но по-лошото е, че Иван нагруби Сергей по време на играта, припомняйки думите на Петър, че е „куц кон“.

Снимка: bTV Media Group

„Започвам сериозно да се замислям дали това не е предимство за тях и минус за нас“, коментира собственикът на брандинг студио, разочарован от представянето на новия си съотборник в битките и в ежедневните задачи.

Снимка: bTV Media Group

Все пак Иван намери сили и се извини на Сергей, но със сигурност напрежението в отбора ще окаже влияние върху представянето им на арената.

Снимка: bTV Media Group

В същото време в „Елбетица“ се наслаждават на завръщането си в “рая“ и всички екстри, които той предлага.

Снимка: bTV Media Group

Гледайте последните епизоди на „Фермата“ на btvplus.bg.