Добре познатата на всички зрители - Ферай от „Ергенът“, която в началото се бореше за сърцето на Мартин, но след известно разочарование насочи вниманието и романтичния си интерес към Васил е една от колоритните участнички, която със сигурност ще запомним.

5 култови фрази на Ферай

1. „Хора, аз ще ни запаля! Разтопи ми се това!“

По време на кулинарна задача Ферай се опита да сготви омлет, но пластмасовата ѝ шпатула се разтопи. Тя реагира с хумор, казвайки: „Хора, аз ще ни запаля! Разтопи ми се това!“

2. „Какво ме интересува Виктор дали има пари, или няма – аз знам, че Мартин има.“

След като получи последната роза от Мартин, Ферай коментира: „Какво ме интересува Виктор дали има пари или няма – аз знам, че Мартин има.“

3. „Не желая да се превръщам в опитна мишка.“

След като стана жертва на тест, организиран от Мартин и Виктор, Ферай изрази недоволството си с думите: „Не желая да се превръщам в опитна мишка.“

4. „Асцендентът ми е Стрелец - винаги съм рязка и директна.“

Това сподели Ферай в една от индивидуалните си срещи с Васил, докато двамата се опознаваха.

5. "Свикнала съм мъжете да се борят за мен!"

По време на трогателната онлайн среща с майка си, Ферай категорично заяви, че в истинския живот навън е свикнала мъжете да се борят за нея, а не тя за тях.

Каква е истинската същност на Ферай и защо тества хората?

В една от срещите си с Васил, участничката му сподели, че винаги тества човека срещу нея. Влиза рязко и тества характера на събеседника си, за да види дали отстрещната страна ще издържи и дали заслужава да се докосне до истинската Ферай. Ако тестът е преминат успешно, дамата разкрива себе си и показва топлата си страна. 

"Трудно допускам хора до себе си", неведнъж е признавала участничката по време на предаването.  

Участничката е много романтична натура. Обича букети, парфюми, вечери и оценява малките жестове. 

Най-забележимите моменти на Васил и Ферай в предаването вижте във видеата:

Васил се среща с майката на Ферай чрез онлайн връзка - вижте тук:

Целите епизоди гледайте на btvplus.bg

Последвайте 
ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK