В романтичното риалити „Ергенът“ неочакван обрат остави феновете без дъх. Един от тримата ергени – 34-годишният бизнесмен Мартин Николов, взе безпрецедентно решение, че иска да продължи участието си „ексклузивно само с една-единствена жена – Даниела Рупецова.
След като от Наум и продукцията приеха решението му, за Мартин последваха още по-трудни разговори. Той трябваше да изслуша мнението и позицията на самата Даниела. Малко след това започнаха и емоционални разговори между Мартин и момичетата, които се конкурираха за сърцето му.
Култови реплики от "Ергенът"
Мартин открито заяви пред водещия Наум Шопов, че има прекалено силни чувства към Даниела още от първата им среща и че ще си тръгне от Шри Ланка или с Даниела, или сам.
Разгледай онлайн нашите промоционални брошури
- „Да, мисля, че съм влюбен!“, призна Мартин.
Ергенът Мартин влезе във вилата на любовта, за да обясни решението, което вече е взел за себе си, но преди да разговаря с останалите момичета, той покани Даниела на кратка индивидуална среща. Мартин по изключително деликатен начин поднесе новината на Даниела.
- „От предаването мога да си тръгна или сам или единствено с теб“, призна ергенът.
Ергенът Мартин направи и най-трудната стъпка за него в романтичното риалити – да разкрие на момичетата в предаването, че вече е направил избор за това коя е неговата дама. Той първо поговори със Силвия, която беше негова най-стабилна опора по време на предаването.
- „Дано да не ти разбият сърцето“, каза в отговор Силвия.
Мартин продължи поредицата от индивидуални разговори с Анна-Мария. малко преди Мартин да я покани, за да си поговорят, дамата отново прояви чувството си за хумор.
- „Кое е следващото прасенце“, попита тя.
Още в първите епизоди на предаването Анна-Мария си позволи да посъветва Мартин. Изглежда, той е успял да се вслуша в думите й.
- „Следвай сърцето си“, каза Анна-Мария по време на една от първите индивидуални срещи с Мартин.
Друг от забележителните моменти между Анна-Мария и Мартин е признанието на ергенът.
- „Ти беше моят офицер“, каза Мартин.
Какво означава това и как реагира дамата вижте във видеото:
Разговорът между Мартин и Мартина премина по доста емоционален начин. Ергенът не успя да сдържи сълзите си и се разплака.
- „Няма лесен начин за казване“, започна разговора Мартин.
Той сподели своето решение с Мартина, като не забрави да подчертае колко прекрасен човек всъщност е тя.
- „Не искам да ви залъгвам повече“, призна ергенът.
След това допълни, че иска с Мартина да запазят добрите отношения помежду си.
- „Аз винаги ще те пазя, както обещах“, заяви Мартин.
След емоционалното признание на Мартин, Мартина също сподели своите мисли от последните два дни. Дамата каза някои трудни решения, които е премисляла по-дълбоко.
- „Аз имах едно решение днес – щях да си тръгна от тук“, призна Мартина.
Така ергенът Мартин вече не е ерген, а продължава участието си в предаването с Даниела, която успя да спечели сърцето му. Какво ще се случи между двамата гледайте в епизодите на www.btvplus.bg.
Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK
Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM
Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK