"Не съжалявам, че се върнах, защото когато един човек изпитва нещо, е хубаво да се върнеш и да изговориш всяко нещо, което сърцето ти чувства", сподели Айлин, която напусна "Ергенът". 

Айлин се върна за един последен разговор с Евгени, с желание да му признае чувствата си. 

"Мога да кажа, че изпитах доста силна емоция по него", призна тя за чувствата си в "Шоуто на Николаос Цитиридис". 

Красавицата направи този смел ход, който беше прецедент в шоуто. Ето и още 5 неща, които не знаете за нея. 

Снимка: Личен архив

1. Айлин има малка татуировка, непосредствено под лявата гърда. Тя представлява надпис с нежен шрифт, който има силна символика. Татуировката е на арабски език и се чете като „Фарийт“. Значението й е „единствена по рода си“.

2. Айлин е от Пирдоп и е шампион по карате. Неин треньор е баща ѝ, който я е научил на дисциплина и упоритост. 

3. Бащата на Айлин - Ресми Бобев, участва в "Гласът на България", когато тя е на 15 години. По това време бъдещата красавица носи брекети на зъбите си.

 

Снимка: bTV Media Group

 

 

4. Красавицата с магнетичен поглед направи нещо, което малко момичета биха се осмелили - на церемонията на розата Айлин целуна страстно Евгени пред всички. В целувката си тя дори беше още по-смела - обърна главите и на двамата така, че всички участнички в "Ергенът" да я видят. "Евгени, действай, иначе ще започна да се оглеждам в екипа! Реших да бъда смела и да направя нещо".

5. Облечена в червена рокля, Айлин много прилича на една от актрисите на тазгодишната церемония по раздаването на Оскари - Кара Делевин. И двете дами изглеждат повече от прекрасно в червените си дълги рокли. На бляскавата церемония по раздаването на наградите "Оскар" английският супермодел прикова всички погледи с рокля на Elie Saab с паднали рамене, висока цепка и елегантен кок.