Пам Велидис разказа в "Тази събота и неделя" за своята фотосесия по бански.

„Фотосесията се прие чудесно. Чувала съм, че пухкавите момичета нямали папка „Море“ в социалните мрежи и не качвали снимки от плажа. Реших да оборя това и да вкарам малко чили в лятото. Майка ми е много горда, хареса ме дори повече, отколкото очаквах“ – сподели Пам от "Ергенът" пред Петя Дикова.

Относно определенията „плюс сайз модел“ и „XL модел“ тя коментира, че предпочита да използва думата „секси“.

„Иначе може да се ползва всякаква терминология, стига да не е с цел обиждане на човека. Знам, че хейтът няма да приключи. В залата ми се подиграват хора, които няма да издържат и на една моя тренировка“ – разказа Пам.

Тя разкри, че има „плюс сайз“ модели, които нарочно консумират много храна, за да са по-пухкави и да продължават договорите си с определени брандове.

„Аз държа да съм здрава, опитвам се да живея здравословно… Момичета, ако вие не се харесвате, никой няма да ви възприема сериозно, винаги ще ви мачкат. Отстоявайте себе си!“ – обърна се тя към зрителките и добави, че родителите трябва да подкрепят децата си, каквото и да се случва с телата им.

От "Ергенът" тя поддържа отношения с хората, които е намерила за смислени и адекватни.

„Дано не станат роби на брандове и на желанието да задържат вълната от известност, да са винаги в публичното пространство“ – поясни Пам, която в един мъж търси опора и лоялност.

„И аз имам притеснения за външния си вид. Половината случаи, когато ползвам филтри в социалните мрежи, е заради луничките ми. Детски са и приличам на малко дете“ – призна Пам и призова хората да имат позитивно отношение към тялото и спокойно да си правят снимки.