„Човеци, каним ви на една малко по-различна среща. На 8 юли може да откриете чистата любов! Елате и се запознайте с любящите нечовеци от приют Pure Love, които си мечтаят да открият своите хора и да имат топъл и уютен дом“ – пишат от т.нар. Нечовешки магазини.

„На събитието ще може да се запознаете също и с Валерия Георгиева, която ежедневно и неуморно полага грижи за нечовеците от приюта, както и с нейните приятелки Айлин и Джия, добре познати от "Ергенът". На място ще имате възможност да оставите нечовешки подарък, храна или дарение за Pure Love, а ние ще удвоим цялото събрано количество от деня! Убедени сме, че всеки нечовек заслужава да получи обич и дом, затова ще ви чакаме на 8 юли от 11:00 до 16:00 часа, в Клуб на Нечовека, ул. Околовръстен път 265, Младост 4, Технополис парк“ – уточняват организаторите на събитието.

Валерия, която спечели сърцето на Ергенът Евгени Генчев, отдавна се е посветила на грижата за животните.

„Приютът за животни се намира близо до Плевен, но най-тежките случаи – блъснати животни, простреляни, хвърлени от някой прозорец, ги водим в софийски клиники за лечение. Надявам се да имаме повече дарения. Набираме средства чрез DMS и Patreon. Щастлива съм, че семейството ми ме подкрепя в каузите и всички мои решения“ – сподели Валерия пред LadyZone.bg на 19 май часове след края на романтичното риалити.

Миналата седмица в нашия подкаст „Малки разговори“ тя коментира и темата за кучето, което се появяваше в двора на имението на "Ергенът".

"Не е мое, въпреки че много исках да взема куче със себе си. То беше на собствениците на имението и беше оставено да живее с нас, което беше супер!" – поясни манекенката.

Фотосесията с едно от нейните кучета можете да видите тук:

А как кучето на Валерия за малко да издаде връзката й с Евгени още при излъчването на първия епизод на риалитито, вижте тук:

Трите участнички в "Ергенът" Валерия, Айлин и Джия можете да видите заедно и в клипа на Джия "Проверено":