С много смях и пиперливи коментари, с досада, с две бутилки вино, с карти Таро и пуканки, със "Скъпи, грижи се за децата, заета съм!" - ето как различните зодии гледат финала на най-романтичното риалити в България "Ергенът". 

Присъединете се, за да гледаме финала заедно във виртуалното ни събитие във Фейсбук.

 

 

ОВЕН
"Скъпи, да сгънеш прането! Почва ми предаването. И тишина!!!"

ТЕЛЕЦ
Дори и да си родена за лукс и стриди, обувки Маноло Бланик и короната на Камила, рано или късно гледаш "Ергенът". И купуваш ваучер за подарък на класната на детето. 

БЛИЗНАЦИ
Само в "Ергенът" първо се запознаваш със свекървата, после правиш секс с мъжа си. Егати! 

 

РАК
Те наистина са влюбени. Душички! Ето, любовта наистина същестува! То си личи! Вижда се в очите им. 

ЛЪВ
Аз съм единственият победител! И в "Ергенът", и в Сървайвър, в Шампионска лига и в малкото първенство по федербал на "Златни пясъци".  

 

 

ДЕВА
Защо през цялото време го изписват "Ергенът" - нужен ли е пълен член? Ох, не съм сгънала и прането. Тая, па, Валерия! Ма, как го гледа, бе... Ние така се гледахме с моя Данчо в началото. Да не забравя да му изгладя ризата! Мартине, маме, написа ли си домашното? (Обажда се на Рака, за да си спомнят доброто старо време и купоните в Студентски град).

 

ВЕЗНИ
Елена или Валерия, Елена или Валерия.... Как ще избере този човек, не знам. Направо ще се побъркам!!! Абе, важното е, че приеха детето на детска градина! 

СКОРПИОН
ХАХХАХАХАХАХХАХАХХАХХАХАХАХХХАХАХ!
Всички са загубеняци! 

СТРЕЛЕЦ
- Коя си ти?
- Аз съм добрата фея Валерия.
- Защо си с кирка?
- Нещо не съм на кеф! 

КОЗИРОГ
Хайде, бе, Елена, напиши му още едно писмо. Кажи му как неговите бемоли и твоите диези ще направят една перфектна хармония.

ВОДОЛЕЙ
Ама, как 3 часа финал, бе!!!! Някой да ми сипе още вино!

РИБИ
Само да не си тръгне с Наум Шопов!