Най-новото предизвикателство в "Ергенът" накара момичетата да разголят душите си и да извикат вдъхновението на помощ. Те трябваше да напишат любовно писмо на Евгени. 

Листът, химикалката и натрупаните впечатления станаха техни най-верни съюзници. Но макар всички да очакваха, че писмото на Елена ще бъде най-хубаво, не се оказа така! 

Тя е редактор и изказът й определено направи впечатление на всички в имението. Точно затова много от момичетата се почувстваха заплашени от острото й перо в тази задача. 

Най-добра в емоционалното писане обаче се оказа Микаела. Ето и част от нейното любовно писмо:

"Постоянно откривам нещо ново, различно и по-интересно в личността ти. Но това да се откриваме и разкриваме е част от това приключение, нали? Все пак мога да започна с буйните къдрици, които разкриват скритото бунтарство и приключенство в нрава ти. Да продължа с дълбоките кафяви очи, които разкриват меланхолия в душата ти."

Още от писмото вижте във видеото

Повечето от момичетата очакваха Елена да ги разплаче с писмото си, но тя твърдеше, че по-скоро ще ги разсмее.

 

В писмото си тя написа следното:

"Маестро, моя любов! Първият ни любовен симфоничен концерт в камерен състав се оказа с по-голяма публика, отколкото тясната аудитория с няколко диванчета може да побере. Предусещам, че всичко до този момент в живота ми се е случило, за да ме доведе до тук. Твоите бемоли и моите диези правят една перфектна хармония"

В края на писмото Елена дори се разплака