„С приятеля ми Александър бяхме в Дубай за 8 дни. Първата вечер той ми предложи брак“ – сподели пред LadyZone Елвира Далакова, позната на всички зрители от първи сезон на "Ергенът".

Снимка: Личен архив

Идеята за пътуването до Дубай се ражда още миналата година, когато двамата влюбени имат престой там на път за Малдивите.

Първия ден в Дубай Елвира и Александър, който е футболен анализатор, разглеждат основните забележителности в емирството. Посещават и 124-ия етаж на прочутия небостъргач Бурж Халифа, където са точно по залез.

Снимка: Личен архив

След това отиват на вечеря в ресторант наблизо, като Алекс, съвсем необичайно за него, настоява Елвира да е с точно определена рокля.

Снимка: Личен архив

„Това беше много странно, но не се досетих каква може да е причината. Беше ми студено с роклята и поисках сакото му, а той се напрегна още повече. По-късно разбрах, че пръстенът е бил в сакото и той е търсил начин да го премести в панталона си“ – разказа ни Елвира.

Снимка: Личен архив

Когато идва самото предложение за брак, тя е толкова развълнувана, че не помни дали му е казала „да“. Хората от съседните маси ръкопляскат, а персоналът, който е предупреден за събитието, снима.

Снимка: Личен архив

„В крайна сметка Алекс потвърди, че съм казала „да“. Денят е бил изключително напрегнат за него, защото през цялото време е трябвало да крие димантения пръстен“ – споделя Елвира, която работи в детски фризьорски салон в Пловдив.

Снимка: Личен архив

Сватбата ще е или в края на тази година или другата пролет, защото на 18 август ще се омъжва сестрата на Елви и трябва да има малко пауза между двете радостни събития.

Снимка: Личен архив

Почти е сигурно, че тържеството ще е в Пловдив, където са семействата и на двамата влюбени.

Снимка: Личен архив

Останалите снимки можете да разгледате в галерията най-горе.