„Елена ми харесва, когато е с Евгени и показва емоциите си. Не ми харесва само когато седи и обсъжда другите момичета… Елена и Валерия са много са различни. Валерия е студена и интересна. Не говори много за себе си и за чувствата си, докато Елена поставя всичко на масата“ – така Люси коментира последните събития в романтичното риалити.

Снимка: bTV Media Group

 

След скока на Евгени и Микаела в басейна на имението Люси сподели, че той постоянно тества момичетата, за да види реакциите им.

Снимка: bTV Media Group

„Трябва да си спонтанна. В предишния епизод тества Валерия с доенето, днес Микаела, макар че тя нямаше много избор за басейна… Микаела е много красива жена“ – добави Люси.

Снимка: bTV Media Group

Марта за пореден път се впечатли, че Евгени е „голям целувач“.

„Той е решил, че с финалистката ще направи сватба и това са му последните възможности да се нацелува. Давай, момче! Целувай ги! Възползвай се!“ – включи Люси на турбо коментаторски режим.

Снимка: bTV Media Group

Една от репликите на Валерия в епизода накара Марта да признае „Ето, тя осъзнава, че само Елена й е конкуренция… Всъщност да не го вземе Мика накрая и да стане изненада. Поли няма как да е финалистка, това ще е мега абсурдно!“ – анализира тя различните варианти.

Цялото видео можете да гледате в btvplus.bg.