Вената Костова, позната на зрителите на bTV от първи сезон на "Ергенът", добави към името си в Инстаграм Йълдъз и то вече изглежда така „Вената Костова – Йълдъз“. Свързахме се с нея, за да научим повече за тази изненадваща промяна.

„Преди месец ходих на врачка в София, която ми каза, че ще се омъжа за помак. Според нея в предишния ми живот съм се казвала Йълдъз, което означава звезда. Името ми хареса и реших да го добавя в Инстаграм“ – сподели Венета пред LadyZone.bg.

Тя добави, че няма мъж до себе си, а и да има, не би го показала в публичното пространство.

В последно време Венета прекарва много време в град Доспат при своята приятелка Нериман Чолакова и нейното семейство.

„За мен не е пречка да имам приятелство с хора от друга религия. Важното е хората да се уважаваме и да сме щастливи. Нериман, съпругът й и двете им деца Далия и Харис са ми толкова близки, че ги чувствам като роднини. Доспат е най-любимото ми място“ – разказа ни Венета.

През лятото тя е била на нашето Черноморие – Созопол, Влас и Слънчев бряг, почивала си е също в Анталия, Турция, както и на Халкидики, Гърция.

Сега планира пътуване до Пловдив за рождения ден на Елвира от "Ергенът", а през зимата ще отиде до Бали или Филипините.

„Не ходя на работа, отдала съм се на почивка“ – обобщи 33-годишната дама от Дупница.

„Имах трудно детство, мечтая си за грижовен съпруг и две дечица“ – сподели Венета пред bTV през април миналата година. Вижте цялото интервю тук: