На Велики понеделник имен ден празнуват всички с имената Виктор и Виктория – чудесен повод да се чуем с една от участничките в "Ергенът" 2, която след няколко дни има и рожден ден.

„Благодаря ви за поздравленията! Всъщност аз празнувам имения си ден на другата дата – 11 ноември“ – сподели Виктория Илиева пред LadyZone.bg.

Тя е кръстена на дядо си Валентин, който, за жалост, е починал преди една година.

„Имахме много специална връзка с него. Той ми помогна много за йога студиото, което направих и впоследствие затворих. Това бе последното нещо, което направи за мен“ – призна Виктория.

Снимка: Личен архив

Дядо й се е занимавал с автомоделизъм и покрай участията си в различни състезания е имал възможност да пътува много във времената, когато това бе ограничавано.

Снимка: Личен архив

На 2 май Виктория има рожден ден и по този повод обобщи изминалата година в откровен пост.

Снимка: Личен архив

„Изминалата година ми разказа играта – няма да ви лъжа. Изключително турбулентна и емоционална, изпълнена с много промени – лични и професионални, сълзи, депресивни дупки и разочарования, но и с много научени уроци, израстване, трансформиране на стари програми, пускане на илюзорни страхове (всъщност още работя над това), ново осъзнаване и какво ли още не.

За момент бях изгубила връзка със себе си – точно когато затворих йога студиото и за няколко месеца отмених всичките си класове. През този период си задавах много въпроси, на правилното място ли съм, какво искам, коя съм в действителност, какво е важно за мен и още много. Вярвам всеки минава през такива етапи в живота си, но колко е хубаво, когато ги преодолеем и излезем от тях по-добри“ – написа Виктория.

„Да, трудна беше годината. Разделих се с приятеля си, изнесох се да живея самостоятелно… В момента нямам мъж до себе си и съм се фокусирала върху работата ми като мениджър проекти, йогата и предстоящото пътуване в Азия“ – разказа ни участничката от "Ергенът" 2.

Снимка: Личен архив

На 2 май тя лети за Сингапур. Ще посети също Бали, Куала Лумпур и Япония.

Снимка: bTV Media Group

Преди две години, отновно на рождения си ден, Виктория се бе отправила на пътешествие в Индия и именно оттам бе подала документи за участие в "Ергенът".

„Гледам всеки епизод от новия сезон на "Ергенът". Фаворитка ми е Екатерина“ – призна ни Виктория.