Йоана напусна "Ергенът" мигове преди финала на романтичното риалити. Тя беше една от трите участнички, стигнали най-близо до края на предаването и сърцето на Алек. За съжаление обаче стюардесата не получи роза. 

Йоана не скри разочарованието си от този факт. Особено силни бяха думите на двамата на раздяла. Вижте във видеото. 

"Не знам с коя от трите ни Алек не е бил искрен" - бяха едни от първите й думи след напускането. 

Един въпрос е горещ и важен за много от феновете на предаването - как реагират момичетата, когато знаят, че Ергенът целува и други. 

Снимка: bTV Media Group

„Да има такова усещане, че съм била заблудена. Всяка е имала специални моменти с него, особено трите финалистки. Не знам Алек как се е чувствал. И с трите ни е имал прекрасни моменти, казвал ни е силни думи, като и трите сме били убедени в неговите чувства. С коя не е искрен – не мога да кажа“ - сподели Йоана в студиото на "Преди обед". 

Най-интересните моменти на Йоана в "Ергенът" - гледайте във видеото. 

КОЯ Е ЙОАНА?

Стюардесата направи впечатление с ослепителната си усмивка и с лекотата, скоято общуваше с Алек. Какво обаче остана скрито?

Йоана Младенова е от Перник и работи като стюардеса в авиокомпания за чартърни полети. Завършила е маркетинг в Германия, но решава да последва детската си мечта да пътува из целия свят и да опознава различни култури. Не обича еднообразието. Посетила е над 50 държави, като най-любимите ѝ са Саудитска Арабия, Мароко и Египет.

Обича да ходи на опера. Тренирала е плуване и е печелила безброй медали. Една от мечтите й е някой ден да стане собственик на ресторант.

В "Ергенът" се сприятели особено много с Надя. След нейното напускане тя дори се разплака. 

За себе си Йоана смята, че е откровен човек. Винаги казва в очите това, което мисли и чувства, независимо кой стои срещу нея. Когато обаче настъпят и наранят егото ѝ, е склонна да отговори.

Снимка: bTV Media Group