Магдалена от "Ергенът", която стигна до финалната фаза на романтичното предаване по bTV, честити 1 юни на всички и сподели как е изглеждала като дете.

Красивата блондинка, която не успя да спечели сърцето на Алек в третия сезон на предаването, сподели чаровен кадър в Инстаграм профила си.

"Честит празник на малките и вече пораснали деца", написа Маги към кадъра, който сподели като история в социалната мрежа.

На него я виждаме облечена в розова рокля, докато позира за снимка до торта с една свещичка.

Магдалена Томова е от град Варна, но живее в София. Работи като модел и управител на изискано столично заведение. Обича да пътува из целия свят, като понякога го прави дори и сама. Науми ли си нещо, няма какво да я спре. Магдалена споделя ежедневието си с две прекрасни кучета, с които обичат да се разхождат из природата.

Спортът е неизменна част от живота ѝ, като обожава да изкарва негативната енергия от себе си с тренировки по бокс. Смята се за честен и откровен човек и никога не подмива несправедливост мълчаливо. Готова е на секундата да влезе във всеки спор, алергична е към лъжата, лицемерието, наглостта и безотговорното отношение.

През 2006 г., на крехка възраст, Магдалена печели конкурса „Мис Варна“, а с това интересът към нея скача лавинообразно. Тогава тя прави грешен избор, заблуждавайки се, че е срещнала правилния човек. От дистанцията на времето, Маги вижда себе си като объркано момиче, за което единствените важни неща са били скъпите вещи и екзотичните почивки.