Лятото на 2021 година ще е мистично и съдбоносно време според Юлия Лифанова, руски специалист по прогнозна астрология. Такива периоди се случват два пъти годишно. Те носят на хората неочаквани запознанства, които помнят за цял живот. Краят на май ще бъде отбелязан с влизането на Юпитер, планетата на късмета в съзвездие Риби. Ето на кои 6 зодии това ще се отрази най-благоприятно в интимен план.  

Стрелец
На 26 май лунното затъмнение ще повлияе Стрелците и ще ги направи неустоими, ярки и популярни в тяхната среда. В плана на събитията юни или юли представителите на този зодиакален знак може да очакват кармична среща. Добре ще е да я посрещнат в пълна хармония със себе си. Лятото на 2021 ще е периодът, в който Стрелците ще открият повече фокус и ще изяснят целите в живота си. Най-силно това ще се усети от родените в периода 27 - 30 ноември. 

Снимка: iStock

Близнаци
Въздушните Близнаци, също като Стрелците, се намират под влияние на затъмнението. Слънчевото затъмнение на 10 юни ще бъде причина представителите на тази зодия да се сблъскат със съдбоносни събития. И жените, и мъжете Близнаци могат да се запознаят със спътника в живота си, с когото да имат сериозна и дългогодишна връзка. Бъдете внимателни с хората, които допускате в живота си. Това важи особено за родените в периода 8-12 юни. Ретроградният Меркурий може да повлияе на решенията, които взимате. Възможно е да се срещнете със стара любов и връзката ви дори да се прероди в сватба.  

Снимка: iStock

Дева
През 2021 планетата Юпитер, която е отговорна за интимните отношения на Девите, влиза в сектора на брака. Възможно е това да се случи в периода 15 май-27 юли. Именно в този период е възможно Девите да се запознаят с подходящ човек, който да стане техният бъдещ партньор. Юпитер — планетата на късмета и благополучието, ще се погрижи тази среща да бъде забележителна за Девите. Романтичните  чувства, забележителните срещи и любовта ще донесат на Девите увереност. Най-силно това ще усетят представителите на знака, родени в края на август. 

Риби
Юпитер влиза в знак Риби на 15 май, където ще бъде до 27 юли. Астрологично именно Юпитер управлява този знак и ще донесе голям късмет на Рибите. Лятото ще започне с невероятни и съдбоносни събития. Дълго чаканите подаръци буквално ще завалят към Рибите. През лятото на 2021 не само ще се случат нови и хубави запознанства, но Рибите ще имат много любов и благополучие. Такива периоди се случват изключително рядко. Летните отношения ще прерастнат в нещо по-голямо, защото предстоящата 2022 ще премине изцяло под знака на Юпитер в Риби. 

Снимка: 7-Second Riddles/YouTube

Лъв 
Юпитер почти цяла година се намира в сектор брак за Лъвовете. Влизането й във Водолей започна през декември 2020, но най-яркото влияние на тази планета ще започне след 27 юли. И мъжете, и жените Лъвове може да срещнат партньора, който буквално ще обърне света им наопаки. Срещата ще се случи юли или август. Партньорът ще е не просто ярка личност, но и с добър статус в обществото. Такъв съюз ще донесе на Лъвовете дългогодишно богатство, хубави подаръци и силни емоции.

Снимка: iStock

Водолей
2021 е съдбоносна за Водолеите. Още през декември 2020 Сатурн се съедини с Юпитер. Това се случва веднъж на 20 години. Съчетано със затъмнението през юни, това може да донесе на Водолеите много любов. Уран, който е главна планета за този зодиакален знак, през юни 2021 ще бъде в аспект любов към Венера. В астрологията тази планета отговаря за романтичните отношения, красотата и връзките. Тя ще направи представителите на зодия Водолей много прилекателни и ще подчертае тяхната сексуалност. Лятното запознанство може да се случи при доста странни и неочаквани обстяоятелства. Все пак Уран е непредсказуема планета.

Снимка: iStock