Космосът представлява мистерия и магия за хората от хилядолетия. Но не е нужно да познавате астролог, за да знаете как е изглеждала Слънчевата система в деня на раждането ви - днес това става само с един клик. Благодарение на агентите от SpaceTime Coordinates и архива от данни и алгоритмите на НАСА, с които работят.

Снимка: SpaceTime Coordinates

Вече всеки лесно може да види как е изглеждала Слънчевата система според годината му на раждане, но не само това - а дори да си я окачи като арт постер на стената или да я носи като красиво бижу от благородни метали на шията.

Снимка: SpaceTime Coordinates

Изключително минималистични, продуктите на компанията са като космическо ДНК за всеки - няма как да има два еднакви постера, тъй като улавят разположението на Слънцето и планетите с точност до минутата и секундата.

Снимка: SpaceTime Coordinates

 

А всеки ден Слънчевата система изглежда подредена по различен начин от всеки друг в историята, заявяват основателите на компанията Гови и Мартин Везина.

Снимка: SpaceTime Coordinates

Прецизна и точна картина на космоса в рождения ден - не е ли това перфектната идея за подарък на празника? Това е, разбира се - вижте повече в сайта на арт проекта.