ОВЕН

 

 

 

 

Работа: През юли рискувате да си спечелите врагове, които и преди са бойкотирали работата ви, но този път ще ви доведат до пълен провал, ако не промените поведението си. По-добре се заемете  с обичайните си ежедневни професионални задължения, без да се опитвате да заставате срещу себе си, срещу Съдбата си и да поставяте инатливо ново начало. Мечтаете за големи приходи, но ще страдате от големи загуби.

Здраве: Здравето ви зависи от неумението да владеете гнева си и и може да ви създаде проблеми, които да ви принудят да си вземете продължителна почивка, особено ако усетите проява на мигрена или проблеми със зрението на 18-20 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Емоцията пречи дори и на щастливите семейни двойки да живеят спокойно, защото сте склонни да сте груби и агресивни към своята брачна половинка. Причината - дочули сте интриги, но без покритие. Помислете си за вашите забежки встрани, от които не се отказвате заради душевната си нагласа. Ако не сте щастливи и не живеете в хармония, по-добре е да се разделите.

ТЕЛЕЦ

 

 

Работа: От вас зависи да се възползвате от възможността да поставите ново начало, което има шанс да е успешно при добре обмислени действия и правилно взети решения, но също така и да ви провали, ако сте прибързани. Не инвестирайте в чужди или ваши проекти. Месецът не е подходящ за целта. Във ваша полза е да обмислите задълбочено плановете си за следващите месеци и да прецените финансовите си възможности.

Здраве: Ако сте си взели отпуск или планирате пътувания през почивните дни на този месец, не забравяйте, че сте податливи на простуди, дори и край морето или в планината особено в дните 20-23 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Месецът позволява ново начало в личните отношения, а семейните и щастливите в брака могат както да ги съхранят, така и да разпалят огъня на чувствата си. Не бива да допускате разправии за незначителни разминавания в мненията, защото ваши роднини веднага ще се намесят във ваша вреда. Съветвайте се само с половинката и с децата си.

БЛИЗНАЦИ

 

 

Работа: Прозорливостта при разговори и намерения да предприемете начинания е задължителна, въпреки че на моменти сте неуправляеми заради прекалената ви чувствителност към критика, дори и ако е градивна. Подвластни сте на желанието веднага да нападнете с думи в своя защита.    Инвестициите във ваши проекти да са добре обмислени, за да не се окажете с финансови проблеми, защото не сте преценили възможностите си и финансовите си запаси.

Здраве: От вас зависи да съхраните здравето си стабилно, като не пропускате почивката и разходки сред природата. Пазете се от алергични реакции ако страдате от хронична алергия и не стойте в замърсени помещения 23-25 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако сте създали семейство и сте щастливи в брака, съхранете хармонията в отношенията си въпреки постоянните изкушения, подтикващи ви към флиртове и изневери през този летен месец. Време е да изгладите недоразумението със своите близки и несговорчиви роднини. Не бива да пренебрегвате задълженията си у дома.

РАК

 

 

Работа: Имате възможност за създаване на делови партньорства и разширяване на вашия бизнес, но бъдете предпазливи, за да не съжалявате за новите си обвързаности. Поставете началото на новите си проекти и на инвестициите, които са свързани с тях, ако не са свързани със страничен бизнес, който не е пряко свързан с вас. Внимавайте и не се поддавайте на опитите на партньори, които са ви предали, отново да влязат в живота ви, за да ви вредят, този път, защото им е платено. Не раздавайте помощта си безплатно, за да не се окажете в един момент наранени, осъзнали, че сте използвани.

Здраве: От вас зависи да съхраните отличната си форма и доброто си здраве през месеца, в чиято първа половина властва вашия знак. Бъдете внимателни с храната и не купувайте продукти, без да гледате срока им на годност, защото сте податливи на проблеми със стомаха особено в дните 1 и 25-28 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните и щастливи в брака, които като цяло са консервативни и верни в чувствата си, са склонни да флиртуват, без да преценяват, че невинната авантюра може да се задълбочи. Не допускайте изневяра, защото прошка няма да получите, а разводът ще ви изненада неприятно. От вас зависи, ако сте щастливи, да съхраните брака си.

ЛЪВ

 

 

Работа: Трудностите ви следват ежедневно, но не ви притесняват, защото са преодолими. Забравете за всякакво ново начало,  освен ако не е предварително планирано. Ако сте уговорили задгранични пътувания,  свързани с много разходи, без очакваната и обещана възвращаемост на средствата, по-добре е да ги отложите, за да не се окажете в трудна ситуация и без финансова стабилност, когато се върнете в България. Поканете кандидат-съдружниците си тук.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, отпаднали сте, но не се вживявайте, защото причината може да е напрежение или простуда. Ако сте неразположени повече от седмица, отидете на лекар, за да не си внушите проблем, които ви депресира допълнително. Бъдете внимателни в дните 1-3 и 28-30 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Трудностите през юли няма да подминат и личния ви живот заради поредната намеса на ваши роднини. Ако сте семейни, не ги допускайте в дома си. Целта е да предизвикат скандал и криза в брачните ви отношения, да ви разделят и да сте щедри на заеми без връщане, защото според тях са ви "спасили" от страдания.

ДЕВА

 

 

Работа: Заредени сте с енергия, имате възможност да отхвърлите много от вашите изостанали и създаващи ви проблеми задачи, но предпочитате да се заемете с новото и интересното, въпреки че не сте готови да прескачате с лекота трудностите и да стигате до привидно недостъпните места.    Сигурна съм, че сте достатъчно отговорни, за да не се провалите сами заради ината си. Не бива да се доверявате на малко познати хора, нито да проявявате щедрост заради съжаление към някого.

Здраве: Разочарованията от хора, които са ви наранили ви разболяват. Страда душата ви, защото сте се раздали, за да им помогнете. За да не навредите на здравето си се отдавайте по-често на развлечения. Бъдете предпазливи в периода 3-5 и 30-31 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Съветвам семейните и щастливите в брака да не се жалвате от трудности на вашето работно място и да досаждате на семейството си, като удобно забравяте домашните си задължения, но диалог с партньорите ви липсва по ваша вина. Ако раздялата почука на вратата, вината е ваша. Ако сте нещастни в семейните си отношения, е време за спасение, месецът го позволява.