Какво да очакват всички зодии през месец ноември - ето пълния и подробен хороскоп, изготвен от Светлана Тилкова-Алена. А повече за зодията, асцендента и звездите може да научите на zodia.bg.

ОВЕН

 Работа: Не бива да харчите за обзавеждане, да давате заеми, за да избегнете неочакваните финансови затруднения заради желанието си да сте полезни на близките си или на ваши приятели. В края на месеца може да инвестирате една част от приходите си, но разумно и без големи очаквания.

Здраве: Здравето ви не е блестящо, затова ви съветвам да не се ядосвате без причина. Приемайте неуспехите си спокойно, за да съхраните добро физическото си състояние, особено в дните 1-3 и 28-30 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Постигнете компромис и не си разваляйте отношенията. Всичките си планове направете така, че да имате време за семейството си и да не се пораждат причини за недоволство от вашето често отсъствие от дома.

 

ТЕЛЕЦ

 Работа: Откажете се от начинанията. Завършете изостаналите задачи, въпреки че са ви досадни, но пък са доходоносни и се постарайте да не си създавате врагове заради вашата заядливост. Приемайте философски факта, че плановете ви се бавят във времето, но във ваша полза, или че не успявате да наложите мнението си на всяка цена.

Здраве: Ако не си наложите умереност и сте постоянно агресивни и заядливи, не е изключено да навредите на здравето си. При често главоболие се нуждаете от почивка и повече сън. При често главоболие се нуждаете от почивка и повече сън. Внимавайте в дните 3-5 и 30 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не бива да нарушавате стабилността в семейството. Така ще бъдете сигурни, че бракът ви, продължава да е стабилен, ще разчитате в трудните моменти на подкрепата на близките си и няма да се наложи да оправяте съсипани отношения.

 

БЛИЗНАЦИ

Работа: Враг на вашите успехи през месеца са прибързаните действия и импулсивните решения. Въпреки желанието ви да смените екипа, с който работите от години, не ви съветвам да го правите, за да не се окажете без подготвени хора, на които да разчитате.

Здраве: Здравето ви е обвързано с успехите и провалите ви, така че се старайте да не допускате грешки и да вървите само към поредния връх. Ако успеете да го постигнете, ще се чувствате в отлична форма дори и в дните 5-7 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако в брака ви са се появили неочаквани пукнатини имат шанса да поставят ново начало и да заздравят отношенията си. При възрастните двойки може да има сватба на децата им или раждане на внучета, които ще им дарят желание за живот.

 

РАК

 Работа: Защитете правото си на личен избор и авторитета си. Старанието ви и желанието да се изявявате води до проблеми породени от преумора и липса на почивка и балансирате между дома и работата ви.

Здраве: От вас зависи да съхраните здравето си стабилно, като затова са необходими спокойствие, увереност и почивка, която често ви липсва, но вината е ваша, особено ако се преуморявате в дните 7-9 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако сте решили да се развеждате, най-напред сложете отношенията си в ред, а след това търсете утеха навън. Ако имате намерения да съхраните брака си забравете за изневерите, дори и ако са само невинен флирт и "неангажиращ секс", защото наранявате брачната си половинка.

 

ЛЪВ

 Работа: Бъдете предпазливи, за да не се окаже, че сте се обвързали с неподходящи делови партньори и договаряте съдружие без да сте убедени в тяхната почтеност и декларирани възможности.  Обмислете преместване на нова работа, ако сте сигурни, че няма да се разочаровате още преди да сте получили редовното си назначение. 

Здраве: Цялостното ви физическо състояние е стабилно, ако не си навредите сами заради невъзможност да отказвате на хората услугите, които ви искат, а натоварването може да доведе до неразположения особено в дните 9-11 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не успявате да сдържате емоциите си исте готови да се впуснете в извънбрачна връзка, внушили си че сте намерили някой, който ви разбира и ви съчувства. Това не е обещание за ново семейно щастие. Не бъдете щедри към роднини, защото това е допълнителна причина за обтягане на отношенията ви и съсипване на брака ви.

 

ДЕВА

 Работа: Рутинните ви задачи носят отлични приходи, които ви помагат да преодолявате препятствията. Ще ви изнервят появили се от нищото проблеми заради грешките на ваши колеги, които се опитват да бойкотират вашите планове, въпреки че нямат шанс да постигнат целта си.

Здраве: Здравето ви е стабилно, а стомашните неразположения ще отминат бързо, ако не забравяте, че вече е студено, особено през нощта. Внимавайте в периода 11-13 ноември, когато Луната е във вашия знак и сте податливи на обостряне на хронични заболявания.

Любов: Ще се справяте с неочаквани проблеми в семейството, породени от разходи, които идват не навреме и скандалите са неизбежни. Дори и да сте ядосани на половинката си, със спокоен тон й обяснете, ме нямате достатъчно финансови запаси за обзавеждане или пътуване.

 

ВЕЗНИ

 Работа: Внесете яснота в плановете си и поднесете идеите си на вашите колеги, за да разчитате на съвместната си работа с тях и в бъдеще и да са спокойни, че не криете нищо от тях. Имате намерение да се включите в голям задграничен проект и са ви необходими още хора, които може да изберете отново сред вашите колеги

Здраве: Ако допуснете безкрайните притеснения, да обсебят съзнанието ви, бъдете сигурни, че ще навредите сами на здравето си. Ако повярвате в силите и възможностите си ще съхраните и доброто си физическо състояние дори и в дните 13-16 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Вашата заетост и  работата ви не са причина за временна раздяла или развод, ако отношенията им са нестабилни. Видимо е, че причината е другаде.  През целия месец сте готови на авантюри и приключения.

 

СКОРПИОН

 Работа: Не ви съветвам да обсъждате инвестиции, ако ще нарушите финансовата си стабилност, а също така да давате извънредни заплати на вашите подчинени, колкото и добре да са се справили, защото рискувате да си вземат отпуск и да забравят, че до края на годината имате още много работа заедно. 

Здраве: Страдате заради породилите се проблеми и се тормозите заради чуждите грижи и отговорности, затова през месеца и най-вече в дните  16-18 ноември ще се чувствате отпаднали и депресирани.

Любов: Ако създали семейство прекалено рано, много преди отпадането на Съдбовната им забрана за брак и са осъзнали нежеланието си да продължат да живеят с половинката си могат да направят крачката към раздяла и нова връзка. В тяхна полза е да обмислят още веднъж решението си и да преценят дали наистина го искат.

 

СТРЕЛЕЦ

 Работа: Изненадани сте, че ваши стари партньори са готови да ви подадат ръка, но не и без компромиси от ваша страна, след като вие сте причината за тяхното отдалечаване. Не забравяйте да попълните лисващите знания, ако ви предстои заемане на нова отговорна професионална позиция.

Здраве: Отпуснати сте и без желание за активна работа в средата на месеца. Не сте в добра форма, заради често главоболие и депресивни състояния. Алкохолът и опиатите засилват действието си и ви вредят в дните 18-21 ноември.

Любов: Мили жени, не допускайте гостуване на роднини, които дори не са се обадили, че пристигат, но ще са причина за разправии.  Не бъдете компромисни ако ви досаждат с молби за финансова помощ, за да не съсипете отношенията с брачната си половинка, без значение от чия страна са роднините.

 

КОЗИРОГ

 Работа: Съветът ми е да забравите за начинанията, но да не пропускате командировки в чужбина и разговорите за съдружие. Преценявайте добре финансовите си при чести пътувания. Завършете до края на месеца текущите си започнати задачи, за да избегнете проблемите в края на годината.

Здраве: Не трябва да търсите лекарска помощ и да се тъпчете с таблетки за сън при най-малкото неразположение. Те ви вредят особено в периода 21-23 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Тези от вас,  които имат проблемен брак да опитат да постигнат компромис и хармония, вместо да се готвят за развод, въпреки че месеца е свързан с промени в личния живот и позволява раздяла и дори нова среща, стига решението им да не ги превърне в самотни и депресирани нещастници.

 

ВОДОЛЕЙ

 Работа: Не бива да назначавате нови служители през този месец, а ако се налага да го сторите спешно, потърсете хора, които да работят на хонорар. При възможност запазете сегашния състав на хората си, ако имате ваш печеливш бизнес.

Здраве: Предпазвайте се от проблеми с нервната система, които може да са породени от внезапно проявили се хронични оплаквания от болки в  костите заради стари травми, особено активирани в дните 23-26 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Няма да липсват интересни запознанства, но не бива да допускате изневери, ако живеете в хармония и сте готови на компромиси. Ако още не сте срещнали голямата любов през този месец Съдбата може да ви изненада с романтични запознанства.

 

РИБИ

 Работа: От значение е да проверите дали имате незавършени, но спешни задачи, които е във ваша полза да приключите до края на този месец. Подгответе договорите на хората, които имате намерение да назначавате във фирмата си. Имате възможност да се обогатите с нови знания и да наложите с лекота идеите си.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не се изкушите да пийвате уиски или ракия докато размишлявате над човешката непочтеност. Предпазвайте се от крайности в храненето и алкохола в дните  26-28 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не забравяйте за отговорностите си в семейството, защото трудно ще си върнете хармонията, ако допуснете отдалечаването им, а още по-лошо за вас ще е ако изведнъж научите че половинката ви е подала молба за развод.